Badderen in versgeplukte citroenen

Dat gevoel krijg je als je dr.  Hauschka citroenbad in je ligbad doet. De insiders weten het al: de producten van Hauschka zijn gebaseerd op de antroposofische geneeskunde. Ze zijn samengesteld uit heilzame planten en natuurlijke ingrediënten die worden vervaardigd via een door Rudolf Hauschka ontwikkeld ritmisch procédé. Kortom verantwoorde producten. Nou loop ik zelf vaak voorbij aan die verantwoorde producten, maar toen ik laatst in de Eko-winkel was kon ik het toch niet laten er even aan te ruiken. En toen was ik verkocht. Zóóó lekker die geur van verse citroenen. Voor 2,50 kun je nu een proefflesje aanschaffen. En by the way je kunt de badolie ook heel goed onder de douche gebruiken. Je huid wordt er superzacht van.

Een tweede topproduct uit de Hauschka lichaamsverzorgingslijn is de citroen/lemongrass body olie. Heerlijk om je na het badderen mee in te smeren en bovendien heeft het een anti-cellulitiswerking.

Ook van deze olie is op het moment een proefversie verkrijgbaar á 6,50.

Dr. Hauschka is o.m. verkrijgbaar bij Eko Plaza, Grote Marktstraat 115 , www.ekoplaza.nl. Wil je meer over dr. Hauschka weten ga dan naar www.hauschka.nl (er is ook een webwinkel).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s