Kleurige brogues voor de heren

Het is al lastig om mooie damesschoenen te vinden, maar ik heb ontdekt dat het voor de heren nog véél lastiger is. Je ziet in de winkels vrij veel standaardaanbod in de kleuren zwart en bruin, met vaak als enige uitzondering de gympen en die zijn nog vaak wit. De leukste gympen in de Nederlandse winkels zijn van Floris van Bommel: niet zo’n vreselijke techno uitstraling als de Nikes, maar mooie kleuren en wat ik om me heen hoor een goede pasvorm. Maar als je even flink op internet struint kom je de leukste herenschoenen tegen. Ik heb deze keer vooral gelet op kleur, want heren, jullie willen toch wel gezellig naast de vrolijk gekleurde jurkjes de zomer door?

De beste schoenen (prijs/kwaliteitverhouding) vond ik op www.marcjacobs.com (check de witte hoge gympen), www.paulsmith.co.uk, www.asos.com, www.omoda.nl (de geruite clarks zijn er in de uitverkoop!), www.alexandermcqueen.com (ook de mcqueen puma’s). En wil je echt gek doen check dan de ghillies op www.scottishloft.com.

En als je wilt weten wat je bij jouw schoenen kunt dragen, dan geeft www.porhomme.com ook nog advies!

Advertentie

4 Reacties op “Kleurige brogues voor de heren

  1. waarmee kombineert de grijze schoen van rechts onder?

  2. Hallo Glen,
    De grijze schoenen van Santoni (je pikt trouwens wel de meest klassieke eruit!) vind ik persoonlijk het mooist bij een donkerblauwe, grijze of zwarte outfit. Maar je kunt natuurlijk ook experimenteren met rood of groen.

  3. Gezien in een van de”negen straatjes”in centr.A’dam:Brogues,pachtig scharlaken rood glad leer,lederen zool,mooi ambachtelijk,stijlvol vakwerk.Niet gekocht,maar doorgelopen,veel spijt!!!!!!!.Wie helpt.
    Bill Venlo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s