Bliss: voor Portugese lekkernijen

Onderweg richting De Luca voor lunch met een vriendin vielen ineens de pasteis de nata op in de etalage van Bliss. We keken naar binnen en zagen een vriendelijk wuivende man. We besloten dus om de koffie na niet bij De Luca, maar bij Bliss te doen.

Bliss heeft heerlijke Deltakoffie uit Portugal en doordeweeks (nu nog) een beperkt assortiment aan lekkernijen, zoals de hapjes die wij zelf bij de koffie hadden pasteis de nata en een amandeltaartje. In het weekend heeft Bliss ook hartige hapjes, zoals bacalao- en garnalen pasteitjes. Dus: ben je in de buurt van de Kettingstraat loop even bij Luis langs voor een koffie en een praatje.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Bliss, Kettingstraat 12a

Advertentie

4 Reacties op “Bliss: voor Portugese lekkernijen

  1. Heimwee naar Portugal? Of ben je op zoek naar de allerlekkerste homemade pasteis de nata? “Bliss” is the place to be. Gastheer en gastvrouw zijn ontzettend leuke mensen. Dus als je in Den Haag bent of in de buurt ga vooral bij ze langs. Het voelt alsof je bij hun in de woonkamer zit.♥

  2. heerlijke koffie met pastel de nata, knapperig van buiten, romig zachte vulling in de oven gecarameliseerd maar ook zoutige pasteis (de bacalhau),Portugese soepen en taarten. Laat de appeltaart en kroketten maar even staan !

  3. boa tarde Luís eu sou o Paulo do bairro do matadouro de Portugal amigo do Paulo da Maria João do Artur(Irmãos) e sou cunhado do Duarte que está em Den Haag e estou aqui até dia 7 de Janeiro e quero-te mostrar o meu agrado por ver mais um português no mundo com sucesso.
    Parabéns

  4. Vanavond toevallig binnengevallen. Bakkelhau met room, heerlijke ovenschotel met aardappels en verse salade. Wijn heerlijk, pastei de nata bij de koffie. Kregen we van het huis :-). Helemaal leuk hier. Soort thuiskomen, maar dan lekker uit. Afhalen kan ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s